Dames- en herenkapsalon Haarwerk & Beauty uit  Lienden streeft dagelijks naar een doel; om haar klanten op een zo hoog mogelijk niveau en tegen een redelijke prijs een fantastisch kapsel te bezorgen. In de salon streeft het niet alleen naar onderscheidende, maar ook verrassende haarmode voor dames en heren. Empathie voor de klant en vakbekwaamheid zijn daarbij twee belangrijke aspecten. Onze vakbekwame kapsters proberen zich zoveel mogelijk in te leven in de wensen van de klanten. Ook kunt u met en zonder afspraak geknipt worden en altijd (24/7) een 'Online Afspraak' maken.


Kennis op hoog niveau bij de kapper uit Lienden


In onze salon luisteren wij goed naar u als klant en schatten zo de wensen en behoeften zorgvuldig in om u een betrokken en persoonlijk advies te geven. Ook zorgen we zo veel mogelijk voor specialisatie van onze medewerkers. Wij blijven vernieuwen en ons ontwikkelen met exclusieve internationale trainingen. Zo volgen we jaarlijks trainingen op het gebied van haarkleuring, dunner worden haar of haaruitval. Daarnaast organiseren we enkele keren per jaar workshops, voor onze klanten zodat u zelf kunt zien wat u met uw haar kunt doen.


Haarwerk & Beauty is een kapsalon voor het hele gezin. Sinds februari 2015 gevestigd in het mooie dorp Lienden. De salon is 5 dagen per week open, centraal gelegen en goed te bereiken. De salon is gevestigd inpandig bij Healthclub Juliën.