Bij Haarwerk & Beauty kunt u helemaal tot rust komen terwijl wij u in de watten leggen. Wij zijn een salon met een huiselijke sfeer, gezellig en warm. Zodra u bij ons binnenkomt verwelkomen wij u met een heerlijk verse koffie, cappuccino of thee. Voor de kinderen schenken wij Limonade. Wij zullen aandacht met u uw wensen bespreken en je mag bij ons zijn wie je bent. Want wij willen jou laten stralen op de manier die bij jou past.

Om jou te laten stralen zullen wij een plan op maat met je maken over wat voor jouw haar geschikt is of voor het resultaat waar je naar toe wilt. Zo weet je exact waar je aan toe bent en kunnen we samen jouw haardoel bereiken. Heb je een hoofdhuidprobleem of een ander haarprobleem waar je onzeker over bent of graag meer van wilt weten? Wij zijn gespecialiseerd in hoofdhuid problemen en zullen je dan ook een gepast advies geven of onderzoek voor je doen zodat wij je toch kunnen helpen of doorverwijzen.

In onze salon kun je met het hele gezin terecht, maar wist je dat je ook sporten en knippen kan combineren? Eerst even sporten en daarna je haar in een frisse coupe of kleur om naar je volgende afspraak te gaan? Het scheelt je al snel 30 minuten tijd omdat je niet meer hoeft te reizen. 

Rianne staat dan ook te springen om je te ontmoeten in de salon en jouw de mooiste versie van jezelf te laten zijn, ziet ze jou snel?