Het virus COVID-19 oftewel het coronavirus is ons allemaal niet ontgaan.

Wij als kapsalon hebben daarom extra hygiëne regels waar u als klant en wij ons aan moeten houden. Dit voor uw en onze gezondheid. 

Wij vragen u dan ook voordat u onze salon bezoekt om dan onderstaande regels naar waarheid te beantwoorden! En wij zullen deze vragen ook stellen wanneer u in onze salon komt voor een behandeling.  Denken wij dat u één of meerdere van onderstaande klachten heeft? Dan kan het zijn dat wij uw behandeling niet uit gaan voeren. Dit puur uit gezondheid overwegingen. 


Dus heeft u één of meerdere van onderstaande klachten : BEZOEK ONZE SALON DAN NIET EN ANNULEER UW AFSPRAAK TELEFONISCH, PER E-MAIL ( info@haarwerkbeauty.com) OF WHATSAPP 0344-745132.


- Blijf thuis als je één van onderstaande lachten hebt: Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, (verhoging) koorts en of benauwdheid klachten. 


- Kom zoveel mogelijk alleen naar de salon. Klanten die door een beperking begeleiding nodig hebben mogen naar de salon vergezeld worden door één volwassene. 


- Desinfecteer uw handen bij binnenkomst, groet zonder aanraking (geen hand geven).


- Hang zelf je jas op.


- Raak zo weinig mogelijk aan.


- Betaal contactloos of via een tikkie


-Kom pas 5 minuten voor je gemaakte afspraak in de salon. Zie je dat wij nog in behandeling zijn, wacht dan even buiten bij het wachtzitje.


- Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of
benauwdheidsklachten.


- Het dragen van een medisch mondkapje is volgens overheidsbesluit verplicht! 


Wij hopen u in alle gezondheid te ontmoeten in de salon!